Post by scoflisongvanso on Mar 4, 2022 18:50:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Knight Ninja Fight Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Knight Ninja Fight Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko vzdržljivosti hack ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Knight Ninja Fight Game 2022 version ▞▞▞
Shadow Knight Ninja Fight Game Akční uuf
dobra igra, vendar potrebujemo še nekaj posodobitev, kot je power enhans awaking power pat ... jaz dikt najdem pat i da kateri koli dam 4 stopnje drugo želim, da dam 1 zvezdico več
Zabavna igra. Bolje bi bilo, če bi bila mehansko zahtevnejša, pri kateri bi lahko prekinili animacijo naših veščin, da se izognemo napadom sovražnikov.
Super!! Poskusi
Dobra igra, vendar resno odpravi te stalne težave s povezavo, te težave mi povzroča vsaka igra in druge aplikacije. Imam resne težave pri igranju
Zelo sem vesel, ko vidim Devolperja, ki poskuša odgovoriti na vsako mnenje, in sem ga prenesel prav zdaj in bom posodobil svojo oceno, ko bom izkusil igro. Vsekakor upam, da ste imeli dober dan za tistega, ki bo to videl, 😊
Všeč mi je ta igra, zelo je poučna
Preveč napak. Poskušal kupiti premium paket, nato pa se prikaže sporočilo o napaki »#logic_code_3«
Ta igra je najboljša, vendar je edina težava, ko odprem skrinjo vrhunskega orožja, dobim legendarno, vendar je orožje za druge, ki morajo kupiti, prosim, da naredite skrinjo samo spustite orožje za našega junaka. in ta igra je pay2win
Shadow Knight Ninja Fight Game Actie jyb
Všeč mi je igra, liki, pvp bitke vse. Ampak nenehno prejemam napake v povezavi in to je nekako zanič. Prosimo, odpravite to težavo.
Nekaj želim povedati, da mi je ta igra všeč, vendar v igri vnesem ime, vendar kaže, da to ime uporablja drug in želim povedati tudi podjetju, ki uporabniku omogoča, da vnese svoje želeno ime in ga ne prikaže da "Ime uporablja drug
Ta igra je zanič, posebna v areni, ko dobite igralca z 3x večjim rezultatom od vas, ne priporočam, da je prenesete, izgubili boste dragoceni čas za kaj drugega.
Nekako lepa igra, ampak ... Dodajte več znakov in naredite tudi igro, kot je gta btw, precej dobra igra 🙂 👍👍 želim odgovor ..
Igra je lepa in dobra, vendar bi bilo bolje, da bi se vsi liki odklenili ali pa jo lahko po prehodu skozi določeno raven odklenete.
Precej dobra igra brat, dobra borbena igra za 11 do 15
Živjo, vaša igra nam je bila tako všeč, da to igro priporočam svojim prijateljem in jim je bila všeč. Potem priporočam to igro v komentarjih na YouTubu, vseeno bi jo prebrali, kasneje pa sem videl 1,8k komentarjev, ki pravijo 'kul igra' itd. Ni problema z oglasi, gledam jih namerno, ker si res zaslužiš denar. nikoli ne postane dolgočasno. Najlepša hvala za to igralno izkušnjo, resno, tako zanimivo in dobro🥰
Marble Puzzle Shoot Nezahtjevne igre vxap
Shadow Knight: Pedang Game 3 Laga cqv
Dobra grafika in akcijske poteze. Cene so visoke... Rad bi odklenil druge like s čiščenjem določenih nivojev.. Tudi pri uporabi posebnih napadov ste nagnjeni k napadom, ko ste blizu sovražnikov
Vaša lepa igra
Arena je daleč najbolj neumni in najbolj pokvarjen del igre. Odstranite ga in svojo oceno bom dvignil na pet zvezdic.
Igra se vedno zruši. Obrnil sem se na razvijalca, vendar mi kar naprej govorijo, da je to težava z internetom, čeprav jim kar naprej govorim, da ni.
Najbolj zanimiva igra
je dobro. Vendar pa so predlogi, ki jih imam v mislih, naslednji: 1. Ali lahko skrajšate čas oglasov s 15-25 sekund na samo 5-10 sekund? 2. Ali lahko naredite možnost, pri kateri lahko samo tapnemo ime igralca, da ga dodamo kot prijatelja, namesto da ročno iščemo njihova imena? To je dražeče in težavno, ker so imena nekaterih igralcev dolge številke.
Igra v vseh spalnicah je dobra in gibanje je dobro, vendar je samo vlečnih herojev, ostali pa morajo plačati.. In zlata, ki ga igra daje za nadgradnjo junakov, ni toliko.. Nimam zlata za nadgradnjo junaki, ker je tudi precej drago
Naj bo celozaslon
To je odlična igra. Toda med igranjem se soočam z zamikom v napravi. Imam OnePlus 7. Še vedno zaostaja. Ampak še vedno je igra odlična.
Lepa igra, vendar bi morala biti grafika dobra za igranje s spletnim predvajalnikom
bug o 50% in 70% zdravja, da počistite oder. zdaj ne morem več dati 3 zvezdice na drugi stopnji😔
LEPA IGRA in nastavitev krmilnika. Vendar bi morali zmanjšati stopnjo nakupov v aplikaciji za 30-50 % in dati višje brezplačne nagrade. Ker vsi niso bogati, da bi lahko kupili te pakete po tej ceni. Hvala, da ste prebrali mojo oceno.
Napaka omrežja, napaka pri prijavi, napaka pri posodobitvi, ne morem posodobiti aplikacije in je znova uporabiti, ker sem aplikacijo plačal in kupil
dobra igra res cenim to delo bolj kot je bilo pričakovano
Odlična igra, res zabavna z znaki z dvojnim preklopom. Odlično!!!!
Je zelo lepa, enostavna za nadzor, f2p prijazna in gladka igra.
Igra se večkrat uniči, potem ko sem končal šefa. Zanič je!!!
Vedno se pojavi težava s povezavo, ko zmagam v bitki v ječi ali prečistim raven v načinu zgodbe. To je zelo nadležno in internet na moji strani deluje kot čarovnija, tako da je nekaj težav z igro. Prosim, preglejte to
Ta igra je zabavna, malo zahtevna. To je tudi dobra igra za krajšanje časa, če vam je dolgčas. Čeprav bi bilo bolje, če bi imel na voljo funkcijo/način brez povezave in če bi lahko dobili dodatne znake, ne da bi jih morali kupiti, na primer, da bi namesto tega imeli dostop do teh znakov, potem ko napredujete na določeno raven, kar omogoča nakup jih s kovanci, ki ste jih zbrali. Razen teh težav sem tej igri morda dal oceno 5 zvezdic.
V redu
Vrhunska kakovost in igra je bila neverjetna, res sem zadovoljen
Shadow Knight Ninja Fight Game Akcija cmje
NIKOLI še nisem igral igre, ki bi imela tako GROZNO POČASNE IN NEZAnesljive strežnike, kot je ta.... je zelo dražeča in neprijetna, zaradi česar ne morem krmariti po nobenem od menijev ali opravljati najpreprostejših nalog, saj očitno potrebujete konstanto povezava s strežnikom, da naredi VSE in to je velika težava... jaz bi že odstranil, vendar sem dejansko plačal denar za to igro, tako da se ZELO trudim dati priložnost, vendar se zdi, da je vse slabše in ne bolje ...
Zelo slabi strežniki. Ko igram areno, imam 15.000 moči in me ujema z igralci, ki imajo 100.000, se znova povežem na koncu tekme, ko pritisnem znova, pove, da igra ne obstaja, zato izgubim vse in moram zapustiti aplikacijo in se pridružiti ponovno
Shadow Knight Ninja Fight Game ઍક્શન togz
Vleke orodja so smešno nepoštene. Večina epske opreme, ki jo dobim, je 95 % časa namenjena zaklenjenim likom, ki jih morate kupiti. Nikoli nisem dobil niti enega orožja za proste like. Tudi krmilna palica je zanič. Grozno je za uporabo. Vedno pokvari kombinacije mojih likov. Odstranjevanje.
Zelo lepa igra z veliko stvarmi, toda razlog, zakaj jo ocenjujem s 3 zvezdicami, ker se bo čez nekaj časa prikazala povezava s strežnikom in se na koncu ne bo povezala in potem, če zaprete igro, se ne bo odprla, se bo vedno prikazalo "povezava s strežnikom" na nalagalnem zaslonu. vendar je to zelo dobra igra z veliko stvarmi.
dobra igra Cenim to delo in animacijo Upam, da bo ta igra dobila novo posodobitev in razvijalca. Podpiram te👍❤👍
Zakaj sem kupil to igro, potem je naslednji dan ta igra brezplačna, zakaj mi dajte svoj denar
Napake pri razvrščanju napak! Zakaj si spremenil moj čin? Prosim, popravite to čim prej!
v prvem poglavju starodavni gozdni trdi način, ki ga šef ne prikazuje
To je neverjetno za to ceno, samo pogumno, zelo lepa grafika, tako naprej razvijalci
To je dobra igra, vendar bo postala izjemna, če boste dodali možnost za boj in se združili s prijatelji v realnem času, prav tako ne bi smeli vseh junakov dati s pravim denarjem.
Fhf
zaostaja, ko se igra začne in pri tekmi in fps pade .ta igra je op.to je vse, kar želim povedati.
Kje je vellora?? Kakšna je uporaba plačljive različice enako kot brezplačna
igra je na splošno zelo dobra, daj jo prenesi, preden je izginila. Zabavna je imela sem jo en dan in sem zaljubljena vanjo