Post by scoflisongvanso on Mar 4, 2022 19:12:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Boris and the Dark Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Boris and the Dark Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų generatoriaus raktai ▞▞▞
▞▞▞ Boris and the Dark Survival 2022 version ▞▞▞
Aš myliu šį žaidimą ir nežaisiu naujojo atnaujinimo, bet kai einu žaisti naująjį, jis sugenda. prašau pataisyti
tai geras žaidimas iš fandom, kuris man patinka
Jis sugenda kiekvieną kartą po įžanginės scenos, aš bandžiau iš naujo įdiegti ir iš naujo nustatyti telefoną, tačiau jis vis tiek nesuteiks man žaidimo.
Dozės man neleidžia
Nusivylęs Bendy gerbėjas. Pasikartojantis. Vienintelis dalykas, kuris skiriasi, yra juostos. Jūs darote tą patį vėl ir vėl, renkate daiktus ir grąžinate juos be pabaigos. Vargšas Borisas.
Žaidimo įkelti nepavyko
Kai tai bus išspręsta, jis nenustos grąžinti manęs į pagrindinį telefono ekraną, iki tol suteiksiu jam daugiau žvaigždučių.
Viskas gerai, tik mygtukai labai maži
Neblogai!
Apskritai veikia gerai, nors tai šiek tiek kartojasi.
Dabar man šie žaidimai bent jau labai patinka, bet žaidimas toks nuobodus. Jūs darote tą patį vėl ir vėl, ir jei norite įveikti žaidimą, tai atsitiktinai. Tada dėl to, kad žmonėms nuobodu, jie prideda atnaujinimų, todėl jie yra tokie pat nuobodūs. Daviau šiam žaidimui šansą ir jis nepavyko. Ir jei kas nors dėl to pasidarys randas, turite būti kaip ketverių metų amžiaus
Tai šaunu
Tikrai negaliu žaisti su visais trūkumais
Puikus iššūkis, balso vaidyba, istorija ir muzika.
Apžvalga būtų įvertinta penkiomis žvaigždutėmis, jei Bendy negavo automatinio sekimo įrenginio, kai tik gausite visus penkis elementus
Tai yra idėja, kurią pirmiausia turėtumėte įtraukti į šį žaidimą, šis žaidimas yra tikrai geras, bet su dainininku noriu, kad pridėtumėte, kaip galite ką nors įkąsti, kaip draugai ir kiekvienas iš jūsų turi susirasti daiktą, jei vienas iš jūsų gauna pagautas su daiktu, prekė grįžta ten, kur jūsų draugas gavo prekę, ir tik vienas iš jūsų gali pabėgti tuo metu A
Cep siunčia mus į programėlių parduotuvę
Red Ball 4 آرکیڈ rqje
Turiu problemų su žaidimu, kai bandau jį atidaryti, jis neįkraunamas, man reikia, kad išspręstumėte šią problemą.
Boris and the Dark Survival சாகசம் vvmm
Tai vis griūva.Padarykite suderinamą su visomis „Android“ / „ios“ versijomis 👍
Geras žaidimas, nežinau, kaip jį nugalėti, tačiau esu labai sutrikęs, galiu pateikti užuominų ar ką nors, ką šiuo metu vertinu 4 žvaigždutėmis!
Buvo tikrai gerai. Vienintelė problema yra ta, kad šiek tiek sunku judėti telefonu. 😅
Neveiks
Puiki atmosfera ir vizualus stilius, linksmas žaidimo ciklas, papildomos istorijos originalaus žaidimo gerbėjams. Vienintelis skundas yra valdikliai, prie kurių priprasti reikia laiko.
Šis žaidimas tikrai vertas pinigų! Vienintelis dalykas yra tai, kad kiekvieną kartą, kai spusteliu, kad įeičiau į programą, įkėlimo ekranas užšaldys. Jei išeisiu iš programos ir vėl ją atidarysiu, gedimas bus ištaisytas ir žaidimas bus visiškai įkeltas. Taip atsitinka ir mano mamai, ir ji naudoja kitą įrenginį. Be to, aš tikrai myliu šį žaidimą!
PLS pataisykite šią klaidą, ji nebus įkelta, ji tiesiog įstrigo įkėlimo ekrane, aš bandžiau viską, ką galėjau padaryti, kad ją ištaisyčiau, bet ji neveiks
Tai tikrai smagus žaidimas! Bet būtų geriau, jei atsilikimas būtų iškirptas. Žaisti tampa tikrai sunku, bet apskritai tai puiki patirtis.
No play my phone Kodėl mano telefono ram 1gb
Atrodo gerai. Atrodo, kad žaidimo eiga yra atsitiktinių daiktų paieška ankštame name. BĖGITE į liftą. Jei nepabėgsi, tave pagaus ir turėsi pradėti iš naujo. Gavau visus daiktus pirmame aukšte ir pamiršau nubėgti iki lifto ir mane pagavo. Išbandžiau 4 žaidimus ir nė karto neįžengiau į pirmąjį aukštą. Taigi žaidimas atrodo gerai, bet žaidimo eiga yra labai sudėtinga.
Išskyrus keletą naujų trikdžių (Bendy balkšvai pilka?), grafika yra graži. Akivaizdus potencialas, bet žaidimas... varginantis. Durys yra MAŽOS, o bėgant lengva užstrigti, todėl Bendy pasiekia jus. Didžiausia ištvermė yra per maža, kad būtų galima apsisukti ir prarasti Bendy. Lygių generavimas vyksta PER dažnai. Ši galimybė net nesuteikia žaidimo laukų visų įgūdžių lygio žaidėjams. Tai apsunkina VISIEMS. Žaisti gali būti sudėtinga, bet turi būti smagu. Neerzina.
Boris and the Dark Survival ماجراجویی grqj
Malonūs, gana sudėtingi, o tai dar labiau įdomūs, velykiniai kiaušiniai (kaip ir tikėtasi iš Meatly), valdikliai yra šiek tiek baisūs, bet tuo labiau, labai smagu
Atidarau žaidimą, paspaudžiu „žaisti“, turiu „prologą“ ir tada žaidimas sugenda. Kiekvieną kartą, kai bandau. Prašau pataisyti tai!
Čia ir ten taip pat yra keletas nesklandumų, grafika gera, bet tai yra šiek tiek lėta, jei galėtumėte pataisyti, kad įvertinsiu penkiomis žvaigždutėmis.
Boris and the Dark Survival ጀብዱ qszx
Aš nemėgstu tokio tipo žaidimų. Noriu daugiau veiksmų. Vaikščioti ar bėgioti yra nuobodu, ypač jei monstras nėra toks baisus.
Kol kas viskas gerai, tačiau reikia šiek tiek padirbėti. Sąveikauti su daiktais labai erzina, pasirodys mažas rankos simbolis, priversdamas galvoti, kad tai yra tai, ką turėtumėte spustelėti, kad su kuo nors sąveikautumėte, bet ne jūs turite spustelėti patį elementą, kad galėtumėte su juo bendrauti, todėl tai erzina. Be to, aš jau praėjo pradžią ir nustojau žaisti, kad eičiau miegoti, o kitą dieną pabudęs nusprendžiau žaisti tą pačią naktį ir turėjau pradėti viską iš naujo. Ar yra kontrolinių punktų ar išsaugotų vietų?
Tai net neleidžia tau žaisti, tai tave išmuša
Tai buvo puikus žaidimas. Žaidimų problema buvo ta, kad kai jis buvo paleistas, nebuvo daug ką daryti, bet žinoti, kad su visais atnaujinimais tai neįtikėtina. Man labai patinka, kaip veikėjai ir priešai jaučiasi skirtingai. Vienintelė mano problema yra ta, kad mėsininkų gauja jaučiasi per daug priešinga, aš juos įveikiau tik kartą. Be to, tai yra tobulas žaidimas. Be to, dėl klientų daiktų atsitiktinės atrankos jūs negalite baigti žaidimo per dieną. Tai puikus žaidimas, rekomenduoju kiekvienam lenkimo ir rašalo aparato gerbėjui.
Jis užstringa įkėlimo ekrane. Laukiu, laukiu, laukiu ir laukiu, tada jis sugenda. Pataisykite tai.
Kai kurios, jei ten nebuvo atsargų, o rašalo demonas vis gaudo mane, tik jei buvo dar 1 ar 2 saugios vietos.
Tai neleis man patekti į žaidimo dalį
Aš ką tik gavau žaidimą ir, kai tik jis žaidžia cutsecne, jis užšąla ir mane išmuša. Ar galite tai pataisyti.
Boris and the Dark Survival 어드벤처 kipu