Post by scoflisongvanso on Mar 4, 2022 19:21:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk primogēmu ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
tas bija labi, pārāk vienkārši, bet man tas nelikās īpaši jautri, kad jums vienlaikus būtu tikai 3 klases skolēni, jums būtu patikuši vairāk nekā 3 un pārāk daudz reklāmu
Zivis sievietes spēlē, jums ir reklāmas? Esmu mēģinājis dabūt reklāmas, lai varētu nodarboties ar tādām lietām kā skolas dejas un starpbrīdis, taču es tās nekad nestrādāju!
ES mīlu šo spēli!!! Es vienmēr esmu gribējis būt skolotājs, tagad man ir tāda iespēja
Es domāju, ka tas ir labi, tikai daudz reklāmu!
Sliktākā spēle, ko esmu izmantojusi katru reizi, kad atveru lietotni, tā vai nu ielādējas un sastingst, vai arī neielādējas vispār, un cita lieta ir tāda, ka tad, kad tā tiek ielādēta, tās ir visas reklāmas, kāpēc tik daudz reklāmu un dažreiz mana lietotne neizdodas. ka
Šī spēle ir jautra spēle, kad pirmo reizi esmu bijis skolotājs 🎏🎎 Ir forši pārbaudīt skolēnu mājasdarbus un testus, taču labākais šajā spēlē ir tas, ka jebkurā laikā varat izlaist skolu.
Nov 13, 2018. By Jekaterina Cine. I swear 1st grade kid could have developed better software than this... nothing is user friendly, can't use it at all.
Punishing: Gray Raven Action xtlf
😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 Man patīk otrais mēģinājums likt jums ļaut viņiem izmantot jūsu datus, ja jūs to atsakāties. Nenovērtējams. Jūs joprojām varat spēlēt spēli, bet tad ekrāna augšpusē ir kaitinošs pelēks lodziņš "AF". Novērtējiet savus privātuma cilvēkus un veiciet izpēti. Daži viņu partneri zina, ka pārdod personas informāciju.
Tā ir lieliska lietotne, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu, un tā ir nedaudz garlaicīga
šo spēli ir mazliet jautri spēlēt, taču šī ir arī nedaudz garlaicīga. jebkurā gadījumā es spēlēju šo spēli planšetdatorā, tāpēc mans Android nekarājas un šajā spēlē nav reklāmu, citi recenzenti ir pamanījuši, ka ir daudz reklāmu, taču planšetdatorā šīs spēles darbojas diezgan labi, šī spēle ir ļoti jauka un nedaudz jautra. spēlēt ar Man šī spēle ļoti patīk
Ir pievienots apmēram ik pēc 2 līmeņiem. Tas ir ļoti vienkārši un vienkārši. Reklāmas nav spēles vērtas.
Kārtējā slikta spēle. Spēles laikā nav skaņas, kad parādās papildinājumi, tie ir sprādzienbīstami! Nedaudz garlaicīga spēle. 😴
Tā ir laba spēle, taču tā atkal un atkal iestrēgst attēlā, lūdzu, izlabojiet to
Tā ir jauka spēle, bet tajā ir dažas kļūdas, jo tur bija rakstīts: "Kurš no šiem dzīvniekiem dēj olu", un bērni atbildēja ar x uz bruņurupuča, bet pārējie bija govs un sikspārnis, un nākamā kļūda bija šī Francijas karogs, un tas nebija Francijas karogs, bet bērni atbildēja, ka tā ir, un tad, kad es ievietoju abas pakāpes F, tas teica, uzmanieties, un man bija jāmaksā bērniem. Lūdzu, izlabojiet kļūdas!
Papers Grade Please! Casual lccv
Šķiet, ka tas ir paredzēts jaunākiem bērniem, taču dažus viņu uzdotos jautājumus viņiem būtu grūti saprast. Tas ir arī patiešām garlaicīgi, sākumā tas ir jautri, bet pēc kāda laika vairs nav nekā sajūsmas. Burtiski viss, ko jūs darāt, ir pateikt, vai papīrs ir pelnījis F vai A+, un, ja jūs to kļūdāties, tie ir ļoti agresīvi. Ir arī ļoti daudz sludinājumu! Es saprotu, ka spēlei ir jāiegūst nauda, un reklāmas ir veids, kā viņi saņem naudu, taču viņi var atļauties spēlē ievietot mazāk reklāmu.
Spēle ir labākā spēle, ko esmu redzējis, taču pārāk daudz reklāmu, bet kopumā man tai jāpiešķir 5 zvaigznes
Pienācīga spēle tikai vienu reizi iestrēga ekrānā ar nākamo klasi
Tā ir jauka spēle dažreiz kļūst garlaicīga, kad bērniem ir taisnība un tu atzīmē viņu darbu nepareizi, nekā viņi saka, ka maksā 5, vai arī viņi tev pastāstīs, bet ļoti laba spēle man tā ļoti patīk.
Šķiet jautri, bet pēc kāda laika kļūst patiešām garlaicīgi. Nav daudz ko darīt. Tas arī palēnina manu planšetdatoru. Bet es redzu, ko veidotāji mēģināja darīt, tikai jānovērš dažas kļūdas.
Apbrīnojami! Tik jautri darīt! Viss, kas jums jādara, ir atzīmes darbi un jādod uzdevumi! Es tiešām iesaku šo lietotni!
Pārāk daudz reklāmu, nedarbojas bezsaistē
Es saku, ka viena zvaigzne pirms mūsu ēras. Tas ir aizkavējies. Es mēģinu darīt visu, bet tas neizdodas. Un to reklāmu ir daudz, un tas man krīt uz nerviem. Tas nav teikts sliktā nozīmē, bet tā ir patiesība. Lūdzu, mainiet lietas, ko cilvēki saka.
360 degree swivel neck for easy and thorough cleaning,High-grade horsehair, soft and has a strong water-absorbing capacity, anti-static electricity,
Please note, if you would like to double pump, you need two Hygienikits! ... pump or the ameda elite dual electric hospital-grade breast pump. please note,
Sākumā domāju, ka tā būs augšdaļa. Otrkārt, pilnīga mobilā spēle. Ar to nav problēmu, taču spēle ir pārpildīta ar reklāmām, un tai ir zema grafika. Redzēju arī Nav bērniem draudzīgu valodu. Lūdzu, mainiet vārdus.
Tas ir patiešām labi, bet man tas patīk
Šī spēle ir 3 zvaigznes, jo tā vienmēr apstājas, tāpēc es piešķiru šai spēlei 3 zvaigznes un nedaudz laba spēle jā, jautra spēle, bet tā apstājas, ir grūti, tur ir viegli kādu laiku ir vidēji smaga, kas nav laba spēle, bet nedaudz laba un nedaudz mazliet grūti, tik grūti jā, jā, tāpēc tā ir 3 zvaigznes un novērtējiet šo lietotni 3333
Neinstalejas
Paper’s Grade, Please! ミニゲーム xscm
Šī spēle ir laba 👍 😌 bet pēc kāda laika tā kļūst garlaicīga un tajā ir DAUDZ reklāmu
Jā, ļoti jauka spēle 🎮 Es zinu, ka bija reklāmas, bet, kad mans interneta pieslēgums toreiz bija izslēgts, reklāmu nebija...
Papers Grade Please! Ajanviete thny
tas ir tik jautri, un es varētu tagad vēlēties būt skolotājs
Papers Grade Please! Fritidsspill hvc
Šī spēle ir miskaste, katru reizi, kad pabeidzu līmeni, mana spēle sasalst un man nedod monētas. Neieteiktu.
Diezgan jautri, ja jūs tajā iedziļināsities, es domāju, ka tas ir jautri, bet ne īsti es domāju, ka es uzbruktu 100, tas ir diezgan labi
Peru Waving Flag outlet discount online store -papaolito.com.br
Tas ir labi, ka viņiem ir daudz reklāmu, taču tā ir laba spēle.
Man patīk, ka šī spēle būs lieliska spēle, bet es nezinu, kā to spēlēt, es saprotu
Laba ideja, tikai CEĻŠ uz daudzām reklāmām, un es domāju VĒL daudzām reklāmām. Ak, jā, vai es minēju, ka ir DAUDZ reklāmu
Selah Lofts Pasay Quarantine Hotel Manila Filipini - Agoda