Post by scoflisongvanso on Mar 4, 2022 19:24:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen tokeneket kódol ▞▞▞
▞▞▞ Run Race 3D 2022 version ▞▞▞
Szórakoztató, de voltak hibái, hogy néha senki nem esett ki, és ez örökké tart, néha, amikor az 1. helyen vagyok, akkor is kiestek, és 70 és feljebb a szintek ismétlődnek, és ez is késik néha Amikor megérintem az ugráshoz, néhány javaslatot kaptam, például szórakoztató zene hozzáadása, hogy a játékosok feldobják magukat és boldogabbak legyenek játék közben, és azt is szeretném, ha játszhatnék a barátaimmal online, úgy gondolom, ha hozzáadja ezeket a részleteket a játékhoz. többen fogják letölteni
Run Race 3D 12+ - App Store
Run Race 3D Spordimängud dqau
egy nagy szar
Én mindegyiket ki próbáltam és nagyon jóóók!!!!💟💟💟💟💟😘😇
mi ez csalás
Ez egy jó játékötlet, de a játék önmagában nem a legjobb. Annyi hiba van. Elég sokat. Szerintem el kell tudni dönteni, hogy ki ellen játssz, és valószínűleg képesnek kell lenned kommunikálni, mert az élvezetesebbé tenné a játékot. Összességében az elmélet jó, de ismét rengeteg hiba és hirdetés van. Egyszer volt egy hiba a verseny közepén, és egy csúszda alá szorult, és ott ragadtam, és kénytelen voltam veszíteni. Egy idő után már unalmas lesz.
Nagyon szuper a játék mindenkinek ajánlom!❤️
ez a játék nagyon szórakoztató, de néhány dolog kedves
Imádom ezt a játékot, annyira ×1 000 000 igen hirdetés, de minden játékban vannak ilyenek. Ez a játék minden korosztály számára megfelelő, kihívásokkal teli, szórakoztató és egyszerű, ugyanakkor szórakoztató, hogyan választhatod ki a karaktered, és tényleg ad valami elfoglaltságot, ha unatkozik, azt javaslom, töltse le ezt a játékot, és adjon neki 5 csillagot, és ne feledje, hogy minden játékban vannak hirdetések, és nem tudjuk megállítani őket fizetés nélkül, ezért ne foglalkozzon a játék hirdetési arányával, ezért a legtöbb arány kritikus, de a hirdetések megtanítanak várni ❤❤❤❤
377-es szinten vagyok, és ez egy nagyon jó játék, másoknak is ajánlottam, hogy próbálják ki. Olyan ez, mint egy 5 perces szünet az életedben. Ez egy nagyon jó játék, bízz bennem
Szórakoztató játék lenne, de ember... túl sok reklám. Tudom, hogy ez egy ingyenes játék, de csak idegesítő az AF. Megnézel egy 30 másodperces reklámot, majd te vagy az utolsó az első körben (20 másodperc alatt kint vagy), és újra meg akarod próbálni, találd ki: újra meg kell nézned egy elég hosszú reklámot. Szégyelljék magukat a fejlesztők.
A játék véletlenszerűen arra késztet, hogy visszafelé mész, és nincs mód a javításra, és veszíteni fogsz. És nem mindig engedi, hogy duplán ugorjon, még akkor sem, ha muszáj. Ha egy másik személy ugyanarra a ti.e-re ugrik, mint te, akkor továbbra is mögöttük maradsz. Megjelenik egy hirdetés, amely azt mondja, kattintson erre, ha sebességnövelést szeretne. Megnézel egy reklámot, aztán lassabb vagy, mint korábban. És nincs mód a rezgések kikapcsolására.
egész jó
Játék Fun Run Race 3d (Fun Run Race 3d) az interneten. ... Fun Race 3D · Játék Stickman Race 3d online ... Játék Soccer Skills Runner online
Nagyon jó a játèk igaz hogy csak 3 ève ját szom de jó meg mostis vele játszani
a 28. szint után nincsenek új páják :/
Pofátlanul sok a reklám ebben is.
Imádom a játékot! DE minden alkalommal, amikor ugrálok, és nem szándékozom, nagyon sokat visszaveszek, de amikor a bónuszszintet játszom, és megpróbálok visszamenni érméket szerezni, azonnal visszavesz, nem bírom. De ezt leszámítva fantasztikus a játék
Ez a rezgő hang játék közben eléggé idegesít.( levenni sem tudom) De azon kívül nem rossz játék
Nincs új szint??? Arra készültem, hogy 5 csillagot adjak ennek a játéknak, mivel egyszerűnek, zseniálisnak és rengeteg mókának tartottam, meg is vásároltam a hirdetések nélkül, hogy ne bosszantsanak, de egy bizonyos szint után a szintek ismétlődnek és unalmassá válik. az is jó lenne, ha több dologra is használhatnád az érméidet, mint például a kis teljesítménynövelők, amelyek segítségével előnyt szerezhetsz futás közben. - Ha ez a játék javul, megváltoztatom az értékelésemet.
Nagyon rossz
Nagyon teccik
További információ a Tower Crash 3D-alkalmazásról. ... Listák: 0 + 0 Pontok: 0 + 423 Welcome to play the best Tower Run Bridge Race 3D Game and enjoy.
Játék Fun Run Race 3d online. Játssz ingyen - Ingyenes ...
Egész jó
Amikor elmegyek játszani egy torna játékot, elviszi az érméimet, hadd játsszak az első kört és nyerjek, aztán amikor továbbjutok az elődöntőbe, egyszerűen összeomlik, és nincs gomb a folytatáshoz. Ez arra kényszerít, hogy bezárjam és újraindítsam az alkalmazást. Amikor az alkalmazás újra elindul, az érméim eltűntek, és újra kell indítanom az egész folyamatot. Úgy tűnik, ez egy módja annak, hogy az emberek hirdetéseket nézzenek, hogy érméket szerezzenek ...... annyira bosszantó !!!!!
Ne vásárolj! Tetszik a játék, de azért vettem meg, hogy reklámmentes legyen és még mindig vannak hirdetések! Nem annyi, de nem kellene fizetnem és még mindig foglalkoznom velük.
Nagyon sok benne a reklám!😐
Ez nem egy orvos játék. Ez nem egy öltöztetős és divatos játék. Ennek a játéknak van egy ranglistája pontszámokkal. Ez a játék nagyon lemarad. Sok a kiegészítés.
Nagyon szuper👍👍👍👍👍👍
A zokni anyaga nem szívja magába a nedvességet, hanem elvezeti azt a bőrről és nagyon gyorsan szárad. A lábujjakat és a lábfej elülső részét védő 3D.Dot
Run Race 3D Sportgames twe
ez a játék menő, de nekem egy kicsit késik
Nagyon rossz nem tudomni😭😪😰
Szeretem ezt a játékot. Ez valószínűleg fizetett értékelésnek tűnik, de hidd el, nem az. Tudom, hogy néhány vélemény azt állítja, hogy problémák vannak a dupla ugrással? Nekem még nem volt. Bár egy bizonyos szint elérése után elkezdi keverni a szinteket. Nem tudom, hogy ez hiba volt, vagy szándékosan. Összességében fantasztikus játék. Határozottan ajánlom!
Ez a játék szórakoztató, és ha sokat pihensz, nagyobb esélyed lesz a nyerésre. Azért adok három csillagot erre a játékra, mert néha futás közben beszorítja a fejed egy csúszda közé, és nem csak velem tette ezt. ,Láttam, hogy más játékosok beszorultak a csúszdába, és a legrosszabb az, hogy nem tudsz mit tenni, hogy kiszállj.👎👎👎
kirúg az alkalmazásból, amikor megpróbálom megnyitni. szemét! a robotok is mindent megtesznek, hogy elveszítsek.
Szerintem nem ér 5 csillagot ez a játék.. Az elején jó játék, de utánna már unalmas lenni.. De kezd jó.. És akinek jön ki csomó reklám KAPCSOLJA KI A WIFIT!
Dark Romance 13 f2p ایڈونچر ixe
Utálom ezt a játékot, mert ebben a játékban túl sok a reklám, és ez a játék nekem tufa, ezért utálom ezt a játékot és csak 1 csillagot adok 😡😡
buziszargecifos
Rosz☹️☹️
Run Race 3D 體育競技 jkzm
Az elején nagyon élveztem a játékot, nagyon addiktív, de aztán elérsz egy bizonyos szintet, ahol nincsenek új számok? csak ugyanazokat a régi számokat játssza le újra és újra. ez nagyon unalmas lesz, nagyon gyors. ha a régiek megismétlése helyett további új szinteket adhatna hozzá, az 5 csillag lenne, mert minden más nagyszerű.
Hát nekem semmi nem tetszik ez a játék, a "tesója" jobban tetszik !!!😠😮😐 1.sokára tölt be,2.azt sem tudom,hogy kell ugrani! És még sok más miatt!!!!!!! Tehát própálják jobbra csinálni és fejleszteni! Előre is köszönöm!😋😏
ez egy elég masszív játék, bár úgy érzem, hogy egy 2.5d-vel játszom, és a 3d nem is olyan jó, de összességében semmi különös, de szeretem ezt a játékot
Három csillagot adtam rá, mert kicsit hibás
Tudod, miért panaszkodnak az emberek a grafikákra és a hirdetésekre... A grafikák az ikonon is láthatók, és minden offline játékban rengeteg reklám található... Csak játssz offline... Milyen nehéz?! És a játék túl egyszerű ahhoz, hogy legyen egy oktatóanyag... Az egyetlen probléma, amivel szembesültem, az volt, hogy néha, amikor duplán ugrottam, a karakter csak egyetlen ugrást hajtott végre, és ennek köszönhetően legalább 5-6 meccset elvesztettem... Jelenleg a 33. szinten vagyok, és a játék könnyű és függőséget okoz
egy fos ne töltse le senki se😠😡😤
Először tényleg szórakoztató volt, most már kezd idegesítő lenni. Amikor duplán akarok ugrani, soha nem működik. Tehát ez a kassza munkát igényel, mert ugyanazon a szinten ragadtam ugyanazon a versenyen. akkor 5 csillagot adnék ennek a játéknak, ha a Good Job Games megoldja ezt a problémát. a következtetés az, hogy mindig én vagyok az utolsó. ez komoly probléma.
Jóa játék csak elég nehéz!! Ezért térkép 3 csillagot!
Run Race 3D Sport spzl
Eleinte nagyon szórakoztató. Mindazonáltal – azzal a ténnyel együtt, hogy minden egyes futás után (kb. 1 perc) kapsz egy hirdetést, és az a tény, hogy a 22. évad után nem adnak hozzá több új térképet, nagyon gyorsan unalmassá válik.Kérjük, adjon hozzá új térképeket - próbálja meg lassítani a hirdetéseket is.
7 7 7