Post by scoflisongvanso on Mar 4, 2022 19:27:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Water Color Sort ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Water Color Sort IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty kľúče generátora ▞▞▞
▞▞▞ Water Color Sort 2022 version ▞▞▞
Moto Rider GO: Highway Traffic რბოლა pbe
Zamestnáva môj mozog, občas sa zaseknem, ale to je na tom zábava
Hra je dobrá, ale má veľa reklám
Slušné, ale má príliš veľa reklám. Zakaždým, keď dokončíte úroveň, dostanete päťsekundovú reklamu. Má tiež reklamu v spodnej časti obrazovky. Nepýta si žiadne povolenia a inak je dobrý. Stačí odstrániť reklamy po každej úrovni, urobiť to možno každých päť až desať, potom si to s radosťou nainštalujem znova.
Zasekol som sa na úrovni 311
Milujem túto hru, ale nepáči sa mi na nej, že to nie je také ťažké, ľahké, veľmi ľahké, ale veľmi krásne
Príliš veľa reklám. Prerušenie celého času a zničenie herného zážitku.
Dobrá hra na začiatku a na konci nie, pretože ma dnes zaujíma
Teším sa, uvidíme či to bude pokračovať
Je to náročné, ale zábavné. Gratulujem vývojárom
Je to úžasná hra, vďaka ktorej naša myseľ ide rýchlejšie
Je to veľmi pekná hra a vďaka nej viete, ako počítať, ale reklám je príliš veľa, keď máte zapnuté dáta
Je to tak zábavné a zábavné. Rád hrám túto hru, keď sa nudím, nemám čo robiť a tiež keď sa mi nechce ísť online
Je to velmi nyc hra...... Je to velmi zaujimave 😜... Dokaze do nej nasmerovat kazdu myseľ🤗... Toto sa mi veľmi páčilo... Túto hru môže hrať len človek, ktorý je silný mysľou.... veľmi sa mi to páčilo....m Každý musí vyskúšať❤️
Hra je dobrá na vyjadrenie vašich skúseností
Pekná hra. Pridajte tajomnú a tvrdú úroveň po každých 10 úrovniach, rovnako ako úroveň šéfa alebo konečnú úroveň. A po dokončení tejto úrovne by sme mali byť odmenení za čokoľvek
Hra je to veľmi dobrá a plynulá hra, ale len jedna vec je príliš ľahká a môže to po čase nudiť
Veľmi návyková hra, ale nie je stále ťažšia. Po chvíli hrania som sa trochu nudil.
Pôvodné pozadie sa mi páčilo tmavo čierne a posledná aktualizácia mení farbu, ponechajte si možnosti nastavenia predvolieb zobrazenia
Je to jedna z najkrajších hier, ktoré som hral. Ale hudba v pozadí stále nie je taká dobrá
Toto je jedna z najnudnejších hier, aké uvidíte, reklama sa neustále objavuje každú prekliatu sekundu. Nepáči sa mi to kvôli mnohým reklamám
Úroveň obtiažnosti nepostupuje s etapami
Water Color Sort Puzzle bpbv
Idem to odinštalovať. Hra je celkom dobrá, ale príliš veľa pridáva. Po každej úrovni sa pridá na 5 až 6 sekúnd, je to úplne otravné. Navrhujem, aby tam bol add po aspoň 10 úrovniach.
Bolo to ťažké v tom zmysle, že po toľkých pokusoch už niet pomoci a ani náznak, ktorý by vám ukázal, že vynakladáte nejaké úsilie na to, aby ste prekonali túto náročnú fázu.
Táto aplikácia je veľmi pekná, pretože dáva mojej mysli riešenie, ako veci správne vyriešiť
Veľmi zaujímavá a zábavná hra tiež pomáha zlepšovať kapacitu myslenia mozgu, je to úžasné 👏👏
Po každej úrovni sa hrajú reklamy, čo je veľmi nepríjemné. Inak je to dobrá hra na hranie.
Water Color Sort Puzzle fxpb
Aj keď je to veľmi dobrá hra, má 10 000 úrovní, takže túto hru nemožno dohrať ani za celý môj život. Preto som túto hru vymazal.
Táto hra sa mi nepáčila, stále zobrazuje reklamy, preto prosím odstráňte tieto reklamy, prečo hodnotiť jednou hviezdičkou
Musím odinštalovať.. hra je dobrá, ale poskytuje toľko reklám pre dospelých, čo nie je dobré pre moje deti. Mali by ste vidieť, že hru hrajú aj malé deti... mala by mať vekovú hranicu.
Hra je dobrá, ale pri odinštalovaní zo zariadenia sa nedá uložiť postup
Water Color Sort Hlavolamy ehca
Táto hra je zábavná pre približne 80 úrovní, ale potom sa stáva veľmi nudnou a úrovne sa nestávajú ťažšie, iba náhodné opakujúce sa úrovne sú niekedy oveľa jednoduchšie
Príliš veľa reklám
je to dobrá hra, ale bolo by lepšie, keby tam bolo niečo náročné ako čas alebo počet pohybov.
čeliť mnohým problémom, ako sú reklamy v strednej časti, chýbajúca farba na zadnej strane
Water Color Sort Puzzle vzi
V skutočnosti je to naozaj zábavné a náročné ❤️😂 Nebol som si istý, či si to mám stiahnuť, ale teraz sa mi to páči, dávam jej hodnotenie 5 hviezdičkami Myslím, že by ste si to mali stiahnuť všetci, páčilo by sa vám to 😍😍😍😍❤️
Triedenie podľa farby vody je také šialené.
Water Color Sort ปริศนา cskc
Reklamy sú veľmi nepríjemné, objavujú sa v strede hernej obrazovky a blokujú viditeľnosť, môžete vidieť čokoľvek, kým sa automaticky nezavrú 😡😡😡😡
Edit: Použil som iba ďalšie poháre v dvoch úrovniach, kým som si uvedomil, že všetky úrovne sa dajú vyriešiť bez ďalších pohárov. Teraz som na úrovni 2537, skontroloval som zoznam úrovní a veľa úrovní malo extra ikonu pohárov. Aj keď prehrám a skončím bez pohárov navyše, nezmizne to 😑 ničí mi to atmosféru
Skvelá hra. Z používateľského rozhrania sa dá urobiť veľa, ale celkovo to dáva zmysel. Tie reklamy! Príliš veľa
Rady by mali byť bezplatné
Dobrá hra a dobrá voľba pre Váš voľný čas okrem Obtiažnosť sa po niekoľkých leveloch nemení a hra nekončí môžete tráviť voľný čas niečím lepším.
Úplne v poriadku so mnou, ale potrebuje viac farieb 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩⚡😍😍😍😍😍😍😍⛄🥳 😍😍🥳🛑🛑🚏🚏😄😆😄🚏🥳🤩😍😍😍
Za mňa veľmi dobrá a nenáročná hra, ktorou si človek precvičuje svoje logické myslenie. Zatiaľ som dosiahol úroveň 67 bez použitia nápovedí. Uvidíme, kde až dôjdem.
Hra sa mi veľmi páči, ale čo ak zmením telefón a chcem hrať stále rovnakú úroveň. Čo by som mal urobiť, aby som vrátil svoju úroveň?
Taká zaujímavá a pekná hra len na to, že je tam toľko reklám. Ale je to cul
Zasekol som sa v úrovni 161, nejaká pomoc?Teraz 613, nepohneme sa ani o palec! 🤦♂️
Sťahoval som, ale nejde to